Online Backup

Een veilig idee

Bij steeds meer bedrijven en particulieren groeit de behoefte om systematisch backups te maken van belangrijke documenten en gegevens. Met name in het bedrijfsleven gebeurt dit ook, maar vooral op incidentele basis. Werknemers, administratief medewerkers of bedrijfsleiders besluiten slechts incidenteel tot het maken van backups. Dit kan leiden tot veel dataverlies en hoge kosten.

Iedereen is het er mee eens dat het maken van backups noodzakelijk is, maar slechts een enkeling heeft de discipline om dit op regelmatige basis uit te voeren. Naast het maken van de backup is het belangrijk de backup op een andere lokatie te bewaren. Daarbij komt dat het maken van backups vaak ongecoördineerd gaat. Overal en nergens slingert wel een backup-cd'tje rond, vaak zonder opschrift of enige indicatie van wanneer en waarvan de backup is.

Het Online Backup systeem

Leeman Automatisering heeft hiervoor de oplossing. Een systeem die voor u periodiek volledig automatisch uitgevoerd en u kunt zelf aangeven welke documenten en/of mappen u veilig wilt stellen. Omdat Leeman Automatisering altijd meerdere backups van eenzelfde account online heeft staan, kunt u bovendien eerder gemaakte backups terughalen wanneer bijvoorbeeld blijkt dat een gegevensbestand beschadigd is geraakt gedurende het gebruik.

Misschien denkt u dat het maken van backups een overbodige luxe is, laat staan het maken van backups op internet. Maar denkt u zich eens in dat op uw bedrijf of in uw woning brand uitbreekt. Wanneer de PC's niet door het vuur beschadigd worden, dan zal dat wel gebeuren door de welbekende "rook- en waterschade". Mogelijk zijn hierbij ook de door u gemaakte backups beschadigd. U loopt dan het risico al uw data kwijt te zijn. Wanneer u uw backups via Leeman Automatisering laat uitvoeren, worden deze geplaatst op een beveiligde server. Dit betekent dat wat er ook gebeurt met uw bedrijf of woning, uw backups staan altijd veilig op een externe locatie.

Hieronder ziet u het overzicht van de mogelijkheden.

  opslagcapaciteit prijs p/m
Pro backup 5GB 5 GB € 9,95*
Pro backup 10GB 10 GB € 14,95*
Pro backup 20GB 20 GB € 22,50*
Pro backup 50GB 50 GB € 33,95*
Pro backup 100GB 100 GB € 49,-*
Pro backup 200GB 200 GB € 74,95*
Pro backup 300GB 300 GB € 99,-*

Meer informatie

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over deze dienst, dan kunt u contact opnemen met Mark van der Voort.

Direct aanvragen